Tuesday, August 2, 2011

Kartun Si Gendut

Hai Rakan-rakan. sini saya nak tunjuk sikit Kartun Si Gendut bersama kekasihnya Goku. Heheh. Rakan-rakan berminat nak ada kartun macam ni? manalah tahu untuk hari raya jugak nanti. Boleh bagi kat mak, ayah, adik, kakak, abang, pakwe, atau makwe. Raya-raya ada kartun sendiri. fiwit. 













Kalau berminat, 
jangan lupa : 
  • Sertakan details kartun tu.
  • kalau boleh hantarlah gambar untuk memudahkan kerja. Saya akan buat kartun macam dalam gambar rakan-rakan semua :)
  • Satu kartun harganya rm 10. Bank-in ke akaun saya. nombor akaun saya akan beri melalui email. 
  • Kalau nak ada background macam yang saya buat tu, bagitahu ya. Saya akan cari background yang terbaik untuk rakan-rakan semua. hee. Atau nak letak typography pun boleh. sila nyatakan sekali :) 
  • Selepas pembayaran dibuat, barulah saya akan memulakan gerak kerja untuk menghasilkan kartun untuk rakan-rakan semua :)
Hee. macamana? berminat? jangan segan silu dapatkannya sekarangg! :)
Oh,
Selamat Berpuasa Kepada Rakan-rakan semua..


Email saya : doyahdoyah@gmail.com

16 comments:

ariph™ said...

menarik ni!

Faiz Tapit said...

hoi, duit aku tggal 70 sen je

bella luna said...

alahai comelnya katun2 tuh...

afina rahmat said...

comel nye ! pakai apa , paint ke photoshop ?

zulhilmi.tempoyak said...

satu kartun mcm mn ye bos..hihi

anismelon said...

cantik lah..kalau nak tempah boleh??tp bukan doodle raye..boleh?

Si Gendut Yang Comel said...

anismelon : bolehh!! :)

anismelon said...

anis nak doodle pompan toh bg kek besday kat laki..then laki toh sambut..kire mcm pompan hulur lelaki sambut..heee..boleh tak gitu..

Si Gendut Yang Comel said...

boleh sajoo :) hehe

anismelon said...

hurm cne nak bank in..no acc..

Si Gendut Yang Comel said...

emel? hehe

anismelon said...

email la kat anis no acc..anis_melon89@yahoo.com.kalo de fb g senang kot

Si Gendut Yang Comel said...

insyaAllah kalau ade lapang nanti kita buat fb page. ok. jap nak bagi. eh, nanti gtawla nak kaler2 ape :)

anismelon said...

awk..anis dah bank in rm10 tadi..lain lain info anis dah bg kat emai..

Si Gendut Yang Comel said...

dh siap untuk anis :)

cimOt said...

kalo ko buat header bley x?hihii..
emel: cimotcute13@yahoo.com